2016. július 9., szombat

[46. - Sosem láttam magunkat külön, csakis együtt]

Hii babies,
megérkeztem a következő résszel.:3 Ezúttal egy Liam szemszöget hoztam, és elég hosszú rész lett.:3 Még mielőtt elfelejteném, csatlakozzatok a fb csoporthoz, melyet nem régen hoztunk létre Beccsuval. Valamint, együtt belekezdtünk egy blogba, ahol még igaz nincsenek fent részek, viszont aki ismer, és tetszik neki Lanel, vagy esetleg olvasta az előző két sztorim, őt talán érdekli. A blog egyik főszereplője Harry lesz, nézzetek be és iratkozzatok fel, mi pedig ígérjük, hogy hamarosan közzé tesszük a prológust.:) Oké, ennyit szerettem volna mondani, jó olvasást!X♥


Liam James Payne

Már tényleg ott tartottam, hogy hagyom ezt a hülye levest a francba, és megbüntetem Chanelt a piszkos szája miatt. Nem mellesleg nagyon tolnám itt a konyhában is, ahogyan a nappaliban a szőnyegen, vagy a lépcsőkön. De a hasam korgott, ahogy Chanelé is, és jobb, ha előbb mindketten megtömjük magunkat, hogy aztán legyen elég energiánk a szexre. Hmmm.
Természetesen imádtam mikor Chanel ilyen pimasz volt, ahogyan szívatott, mikor húztuk egymás agyát, és mikor játékosan sértegetett, vagy lenézett. Állandóan vigyorgásra késztetett ez a nőszemély, és sokszor nehéz volt komoly maradnom. És az is nagyon tetszett, hogy a tekintélyes kis Paynet hernyócskának vagy kukackának becézte. Mármint, az idióták becézgetik egymás nemi szervét pinuskának és faszikának, de Chanel szájából a hernyócska igazán lázba hozta a hernyócskámat.
Az ebéd nevetségesen telt, hiszen Chanelel tovább szívattuk egymást és folyton nevettünk. Elég sokszor megfordult a fejemben, hogy végig döntöm az asztalon. Mikor ilyen gondolatok felhősítették el az elmémet, mindig elbambultam, és csak akkor rázódtam vissza a való világba Chanelhez és a dudorodó középsőmhöz, mikor a gyönyörű szőkeség, meglengette előttem a kezét.
Elleneztem, hogy Chanel mosogasson, azonban ő elég makacs volt. Végül egy nagy sóhajjal hagytam, hogy azt tegye, én pedig mögötte álltam, kezeimet a derekára fontam, államat a vállára támasztottam, és azon gondolkoztam, hogy mennyit változtam miatta, persze jó értelemben.
Egy évvel ezelőtt, ha valaki azt mondta volna nekem, hogy én és Sophia már nem leszünk együtt, sőt ő végig csalt engem, én pedig újra rátalálok a szerelemre, egy szőke hajú, Chanel nevű lány mellett, körberöhögtem volna, összekulcsoltam volna az ujjaimat Sophiáéval és csókot nyomtam volna ajkaira, miközben még mindig kuncogtam volna az illető idióta kitalációján. Mikor még Sophiával voltam, és a jövőnkön gondolkoztam, sose láttam magunkat külön, csak is együtt. Azt hittem, hogy ő a nagy Ő, és életem végig vele leszek. Összeházasodunk majd, és gyerekeink lesznek. Így visszagondolva, elképesztő naiv és hülye voltam, amiért vakon bíztam Sophiában és nem vettem észre az árulkodó jeleket. De ő már mind a múlté.
Valószínűleg hangosan sóhajthattam egyet, amitől Chanel felkuncogott és felém fordította a fejét.
- Min gondolkozol babe? – kérdezte aranyosan, miközben megtörölte a kezét egy konyharuhában, majd nekem dőlt.
- Mmm, nem érdekes. Végeztél? – emelkedtem fel és elengedtem a derekát.
- Igen.
- Akkor gyere – kulcsoltam össze ujjainkat és az emelet felé kezdtem húzni. A hálószobában megálltam, majd felé fordultam és egy hosszú csókot nyomtam ajkaira, utána pedig homlokomat az övének döntöttem. – Vegyél fel egy fürdőruhát – suttogtam mosolyogva, majd még egy puszit nyomtam puha szájára és eltávolodtam. Elmosolyodott, és egy szó nélkül a táskájához ment, gondolom azért, hogy elő vegyen egy bikinit. Megfordultam, majd leültem az ágyra, és magamhoz húztam a sport táskát. Kivettem a fürdő nadrágot, majd felálltam és letoltam a bokszeremet. Míg én elkezdtem Chanel előtt átöltözni, ő a fürdőszobába vonult. Az alsómat az ágyon hagytam, majd kiindultam és a folyósón lévő utolsó szobába benyitottam. Fából volt az egész kiépítve, középen egy hatalmas jakuzzival, az előtt pedig egy hatalmas ablak. A medencéhez léptem, majd bekapcsoltam, ami lassan el is kezdett bugyogni. Nagyobb fokozatra állítottam, majd az egyik polcról, ami oldalt a fal mellett állt, levettem egy tálcát és a jakuzzi oldalára helyeztem. Leindultam a konyhába, ahol a boros hűtőből elővettem egy vörösbort. Két boros pohárral, és a borral indultam vissza, mikor Chanel megállt a hálószoba küszöbén. Oldalra biccentette a fejét, aztán elmosolyodott és felvonta szépen ívelt szemöldökét. Elvigyorodtam és csak folytattam utamat tovább a jakuzzihoz, ő pedig mögöttem követett. Beléptem a szobába, leraktam a felhozott dolgokat a tálcára, majd az ablakhoz mentem és kitártam azt. Chanel felé fordultam, aki már közelebb jött hozzám. Testén egy egyszerű barna színű bikini volt. Melleit alig takarta a falatnyi melltartó, és a bugyi is elég kihívóan takarta gyönyörű testrészét. Egyszóval csodálatosan nézett ki, belülről büszkeség töltött el, amiért egy ilyen gyönyörű bombázó a barátnőm. – Na, mi az? – mosolyodtam el és megfogtam a kezét, majd magamhoz húztam és átöleltem.
- Ez annyira bámulatos. Szálljunk be – kért meg, mire felkuncogtam, majd felléptem a fára és beléptem a kellemes hőmérsékletű, bugyogó vízbe. Chanel követte a példámat és mindketten letelepedtünk egymás mellé. Kezemet át vetettem a vállán, ő rögtön nekem dőlt és fejét a vállamra hajtotta. Kinyújtottam a lábaimat, míg ő ugyanígy tett, aztán pedig egy sóhaj hagyta el a számat. De rég is lazítottam már így.
Nem igazán maradtunk sokáig csendben, utána mesélni kezdtem neki, hogy mi újság otthon, vagyis, hogy mit tudtam meg Louistól.
- Mit csinált? – kérdezte.
- Bulizott – csóváltam meg a fejemet. – És lefeküdt egy csajjal. Vagyis legalábbis azt hiszi, hogy eggyel, de nem biztos benne.
- Az nem olyan rossz – nevetett.
- Talán – hümmögtem. – Csak a hülye fejével arra nem emlékszik, hogy használtak –e óvszert, vagy sem.
- Pff, nem az én problémám – sóhajtott egy nagyot, mire rá kaptam a tekintetemet. – Majd, ha gyereke lesz belőle, tanul legalább.
- Tapasztalat, baby? – kúszott egy szemtelen vigyor a számra és felvontam a szemöldökömet.
- Látom, még mindig nem hagytad el a mocskos megszólalásaidat – pillantott rám lenézően, ami miatt muszáj volt nevetnem. Hihetetlen, hogy megjátssza magát. – Mellesleg nem. De tudod, mikor este nincs mit nézni a tévébe, és a tinimamik új epizódja van, akkor az is jó. És hát néhányan így esnek teherbe, meg minden.
- Aha – bólogattam. – Érdekes.
- Mondtam már, hogy mennyire idegesítő tudsz lenni?
- Hő, én vagyok az idegesítő? – szólaltam fel, mire ő csak egy szemforgatással lereagálta.
- Igen, te, idegesítő vagy! Inkább tartsd a szád – mondta, majd megcsókolt. Másik kezemet, ami eddig a vízben pihent, az arcára tettem és közelebb csusszantam hozzá. Lábait hirtelen az ölembe helyezte, majd fenekével ő is közelebb csúszott hozzám. Fejemet maga felé húzta ezzel eléggé elmélyítve a csókunkat. Nem
sokkal később vigyorogva váltunk el egymástól. – Sokkal jobb – vigyorgott. – Kibontod a bort?
Csókjától még kicsit kábán nyúltam a boros üveg után, de közben az egyik poharat lelöktem a tálcáról, ami hangos csattanással ért földet a padlón ezer szilánkjaiban.
- Vigyázz már! – csusszant le a jakuzzi legaljára, lábait levette enyéimről, a szobát az ő nevetése töltötte be. – De ügyetlen vagy – térdelt fel a kis padra, amin ültünk, hogy kilásson a medencéből. – Mitől vagy ennyire figyelmetlen, hm? – mászott az ölembe vigyorogva, majd megfogta az arcomat, és megcsókolt.
- Most akkor akarod, hogy kibontsam a bort, vagy ne? – mormogtam, mire csak felkuncogott és ráült a térdeimre. Kezébe adtam a poharat, ami megmaradt, majd kinyitottam a bort, és tele töltöttem azt. Miközben azt óvatosan visszahelyeztem, biccentettem felé, hogy igyon bele. Úgy is tett, és miután kortyolt belőle, felém nyújtotta. Ezután hamar elfogyott az az üveg, miközben ő továbbra is az ölemben ült, és beszélgettünk. Persze ez néha csókolózásba torkollott, amivel rendesen felizgatott. Arról nem is beszélve, hogy egyszer –kétszer rátenyerelt a középsőmre, és a lábai is csintalankodtak az oldalamon.
- Engem vádolsz azzal, hogy állandóan azon jár az agyam, hogyan tudnék a bugyidba férkőzni, de most neked nagyon azon jár az agyad, hogyan tudnál te az én alsómba jutni – mormogtam az ajkaira, mire elvigyorodott és eltávolodott tőlem.
- Így van – bólintott.
- És még csak nem is tagadod – húztam vissza magamhoz a hátánál fogva és egy cuppogós csókot nyomtam duzzadt ajkaira.
- Nem – bólintott. – Mert tényleg nagyon akarlak – csókolt meg normálisan. Kezeimet a csípőjére raktam, majd a hátán felvezettem és meghúztam a bikini pántját, így az kibomlott a csomóból. A nyakánál is ugyanígy tettem, majd az anyag lehullott kettőnk közé. Megfogtam és Chanel mögé dobtam, kezeimet pedig melleire helyeztem. Felnyögött, és még jobban oda nyomta idomait, ami nekem persze borzasztóan tetszett. Masszírozni kezdtem a melleit, miközben folyamatos nyálcserét tartottunk. Nagyon tetszett, hogy nem szégyenlősködött előttem, noha azt hiszem, ő sosem volt az. Hiszen már az első alkalomkor is csak úgy ledobta magáról a törülközőt, mintha az a legnormálisabb dolog lett volna az egész világon. Zihálva elváltam tőle, majd ajkaimat a nyakára tapasztottam és ott kezdtem csókolgatni. Egyik kezével folyamatosan a hajamat túrta fel hátulról, ami eszméletlenül tetszett. Csak még jobban ösztönzött arra, hogy tovább kényeztessem őt a kezeimmel és apró csókjaimmal.
Végül nem bírtam már tovább, és megkérdeztem, hogy, ha annyira nagyon akar, miért is kínozzuk még egymást. Felkuncogott, mivel választ persze ő sem talált erre. Szemeibe néztem mosolyogva, majd elengedtem a melleit, szemeim pedig rögtön oda ugrottak és próbálták befogadni a látványt. Érzékeltem, amint Chanel vigyorgott, végül az állam alá nyúlt és felemelte a fejem, hogy a szemembe tudjon nézni. Kék szemeivel gyönyörűen pillantott rám, és akár csak az előbb, újra elöntött a büszkeség, hogy milyen gyönyörű barátnőm van.
- Szóval akkor akarsz ágyba bújni? – kérdezte, én pedig figyeltem, ahogy a szája mozog és próbáltam felfogni a hallottakat. Akcentusa bántotta a fülemet, persze jó értelemben, hiszen ez is csak egy olyan dolog volt benne, amit imádtam. Lassan bólintottam a kérdésre válaszul, mire feltápászkodott az ölemből, megfogta a fürdő ruha felsőjét, azután pedig kiszállt a medencéből. Lassan ugyan, de követtem példáját. Egy törülköző után nyúlt a polcról, ahonnan a tálcát is elvettem, és míg ő megtörölte magát, addig én kikapcsoltam a jakuzzit. Az ablakot nem tudtam bezárni, mivel a mellett a földön ezer szilánk hevert, és nem szándékoztam egyikbe sem belelépni. – Később feltakarítom, most csak gyere – rántott vissza a való világba gondolataim közül Chanel, majd megfogta a kezem és húzni kezdett a háló szobába.
Amint beértünk felém fordult és hosszan megcsókolt. Kezemet a derekára raktam, ő pedig teljesen hozzám simult, ezáltal mellei a mellkasomnak nyomódtak. Ha lehetett, még jobban izgalmi állapotba hozott. Elkezdett hátrálni, engem pedig maga felé húzni, majd mikor elértünk az ágyhoz elhúzódott tőlem, és lelökött oda. Hatalmas mosollyal az arcán mászott rám és ült a csípőmre, ami felettébb tetszett, hiszen így probléma nélkül gyönyörködhettem felső testében. Kezeivel végig simított mellkasomtól a hasamig, majd ujjait beleakasztotta a fürdőgatyába, aztán kicsit lentebb húzta, ezzel előbukkant a nemi szőrzetem. Végig nyalt alsó ajkán, ami miatt felnyögtem és alig vártam, hogy csináljon valamit, bármi is legyen az. Titkon azért bíztam benne, hogy nem pont most akar neki állni, szórakozni velem. Más férfinek mindig azon jár az agya, hogy a partnerük mikor veszi hímtagjukat újra a szájába, én viszont csak is azt akartam, hogy ráüljön, és figyelhessem őt, amint mindkettőnket a gyönyör felé hajszol. Chanel, mintha olvasott volna a gondolataimban, hátrébb csúszott, majd felállt és lehúzta rólam végig az alsót. Ezután állva maradt terpeszben, majd oldalra nyúlt, és eloldotta alsóneműjének a zsinórját. Megtette ugyanezt a másik oldalon is, majd a bugyi lehullott róla. Ott állt felettem teljesen meztelenül és egy percre sem lett szégyellős.
Péniszem már a hasam alját csapkodta, és mikor Chanel tekintete odakúszott, leült vissza a lábszáramra. A fiókba nyúlt egy óvszerért, amit még tegnap raktam oda. Kibontotta, a csomagolást eldobta, aztán pedig lassan erekciómra görgette azt. Lihegve figyeltem az arcát, ő pedig felpillantott rám. Lehajolt hozzám egy ártatlan csókért, utána pedig megemelkedett, és lassan rám ereszkedett. Mindkettőnkből egy jóleső nyögés szakadt ki, iszonyat jól esett, hogy Chanel teljes méretem befogadta magába, és rajtam ül. Felnyitottam szemeimet és az arcát figyeltem. Végül tekintetem lekúszott végig a testén, egészen odáig, ahol összeértünk. Ekkor ő megmozdult, és lassan mozgatni kezdte a csípőjét, előre és hátra, miközben a kezeivel a mellkasomon támaszkodott meg. Természetesen nem nehezedett rám teljes súlyával, noha én nem bántam volna. Felnyögtem és kibaszottul élveztem, hogy ő van felül. Természetesen kezdett gyorsítani, végül a segítségemmel ugrálni kezdett. Lehunytam a szemeimet és hangosan nyögtem, közben megemeltem a csípőm, és néhányszor elébe mentem, ami miatt ő is hangosan kiáltotta a nevemet. Imádtam a hangját. Minden formában.
Chanel egyre gyorsított, ami miatt már teljesen megőrültem. Készen álltam arra, hogy elélvezzek, de láttam rajta, hogy ő még nem, ezért egyre keményebben és keményebben mozgott. Végül lefogtam a csípőjét, majd én megemeltem az enyémet és döfködni kezdtem. Nyögéseink töltötték be a szobát, noha néhányat elnyomtunk, mivel lehajolt hozzám, így megtudtam csókolni őt. Mellei az enyémeknek nyomódtak, kezei a vállamon helyezkedtek el. Hirtelen robbant Chanel, így követtem a példáját és végre elélveztem én is.
Sokáig élveztük az orgazmust, mindketten csendben, lehunyt szemekkel fürödtünk az utolsó hullámokban. Végül éreztem a bőrömön, ahogy Chanel elmosolyodott, pedig az arca oldalra volt fordítva. Fel is hümmögött, majd felemelte a fejét és állát megtámasztotta a mellkasomon. Felnyitottam előbb az egyik szememet, majd elmosolyodtam édes arcát látva, és kinyitottam a másik szememet is.
- Elképesztő voltál babe! – törtem meg előbb én a csendet. Erre Chanelből kitört a nevetés, míg én csak zavartan mosolyogva néztem rá. – Mi az? – kérdeztem, bár ő képtelen volt a válaszadásra, egyfolytában nevetett. Mikor azt hittem már, hogy lenyugodott, újra nevetésben tört ki. Volt egy olyan érzésem, hogy rajtam nevet, így melegség öntötte el az arcomat, és azt hiszem kicsit elpirultam. Ugyanakkor nem bántam, sőt kifejezetten örültem neki, hogy ennyire mulatságosnak talál, és így nevet. Jó volt hallani édes nevetését és nézni az arcát. Végül aztán sikerült megnyugodnia, és néha még elkuncogta magát, nem nevetett már annyira. – Szóval, elárulnád, mit nevettél rajtam?
- Hát csak tudod az „Elképesztő voltál!” –t nem éppen szex után szokták mondani – kuncogott, majd fentebb kúszott rajtam és egy puszit nyomott az arcomra. Majd még egyet az orromra. Aztán pedig egyet a számra.
- Pedig tényleg az voltál. Imádtam, hogy te voltál felül – helyeztem kezeimet a hátára, így közelebb húztam magamhoz, és átöleltem.
- Hát, örülök, hogy örömödre szolgáltam – vigyorgott és hosszan megcsókolt. – Ah, fel kéne takarítani az üveget és becsukni az ablakot – nyögött fel.
- Lehet azóta már befészkelt egy veréb család valamelyik sarokba – kuncogtam, mire csak ijedten felült.
- Uh, az nem kéne! Megyek, fel seprem.
- Ne már baby! Amúgy is, én tettem a kárt, szóval én takarítom össze.
- Dehogy, gyorsan megcsinálnom.
- Nem! – nyomtam vissza az ágyra, majd ránehezedtem és a csuklóit a matrachoz szorítottam.
- Hmm, eltudnék képzelni így is egy felállást – morogta szexin a számba, mire elvigyorodtam és incselkedve megcsókoltam.
- Én is baby, és hidd el, lesz is, de előbb még más terveink vannak – mondtam sejtelmesen, majd adtam egy puszit a szájára és leszálltam róla. Összevonta a szemöldökeit és homloka is ráncba szaladt, édes arcán én pedig csak kuncogni tudtam.
- Miféle terveink?
- Semmi extra baby – mondtam, közben pedig felálltam.
- Aha, hát persze. Téged ismervén, biztosan semmi extra nem lesz. Hiszen ez a kis kiruccanás sem elég nagy extra, nem igaz? – beszélt cinikusan, ami engem nagyon is megvigyorogtatott.
- Ha –ha! Mindjárt jövök babe – néztem vissza még rá utoljára, majd a fent folyosón lévő első szobába nyitottam be, amely egy kis „raktár” lehetett. Meg is találtam a seprűt és a lapátot, majd azzal a kezemben indultam a jakuzzis szobába. Felsepertem az üvegszilánkokat, azután pedig kidobtam azokat. Mivel nem akartam egyetlen egy szilánkba se belelépni, belebújtam a cipőmbe, ami az előszobában pihent és úgy csuktam be az ablakot. Visszavittem a cipőt, azután pedig felmentem Chanelhez. – Mit csinálsz? – kérdeztem tőle, miközben ő hevesen gépelt a telefonján.
- Niall írt üzenetet, hogy imádja a cipőt és a szemüveget. Csatolt selfiet is.
- Mutasd – ugrottam mellé, bár ahogy Niallt ismerem, biztosan rezegni fog a telefonom, mert kiposztolta Instagramra. Chanel felém mutatta a képernyőt, én meg elvigyorodtam, ahogy megpillantottam szőke barátomat.
- Jól áll neki – mondtam.
- Ah, úgy tudtam! – vigyorgott és meg is írta neki, hogy szerintem is jól áll a hülye fejének. Még egy ideig beszélgettek, melyet nem akartam figyelemmel kísérni, hiszen ez az ő magán beszélgetése. Így hát én is előhúztam a telefonomat, és felnéztem Twitterre. Küldtem én is egy iMessage –ot Louisnak, hogy mi újság, de valószínűleg aludhatott, mert nem válaszolt, és mert tegnap szétbulizta az agyát. – Szóval, milyen terveink vannak? – zárta le a telefonját, majd rám fordult, így fél testével rajtam feküdt.
- Hát van pár tervem, ami az esténket illeti – vigyorogtam.
- Extra terveid vannak igaz? Gyerünk, mutasd meg! – vigyorgott.
- Ahhoz fel kell öltöznünk babe – simítottam végig a vállán, ő pedig lebiggyesztette ajkait.
- Azt hittem, hogy amit terveztél, azt ruhák nélkül kell csinálnunk.
- Oh, nem baby – nevettem fel, mire ő is édesen elmosolyodott. – Azt majd később. Előbb viszont vegyél magadra valamit.
- Mit? Hova megyünk?
- Kényelmesen öltözz fel. Csak ide megyünk ki.
- Rendben – nyomott csókot a számra, majd fel is állt. Felvettem egy szürke Nike melegítőgatyát egy fekete pólóval és fekete Adidas pulóverrel. Zoknit húztam a lábaimra, majd a hajamba túrtam és elmentem vécére. Mire kijöttem, már Chanel is elkészült. Fekte Nike melegítőbe bújtatta a lábait, felül egy szürke Calvin Klein pulóvert viselt. Fekete zoknit vett fel, haját pedig kiengedve hagyta, aminek örültem. Mindenhogyan eszméletlenül nézett ki, de kiengedett hajjal imádtam. – Készen vagyok.
- Gyere – fogtam meg a kezét és lehúztam az emeletről. A nappaliban elhúztam a teraszajtót, majd kiléptünk rajta a csempére. Az idő beborult, már egyáltalán nem sütött a nap, amit már bántam, de végül így sem vette el a kedvemet attól, hogy kint legyünk. Arrébb vezettem, majd megálltunk a kintre épített heverő előtt. A távolban a hatalmas hegyet láttuk és a tavat. A heverő végében volt egy párna, alatta pedig két pokróc. A párnát a másik oldalra dobtam, majd szét nyitottam a pokrócot és leültünk. Elfeküdtem, míg Chanel felült mellém és felhúzta mindkét lábát. 
- Gyönyörű kilátás. Elképesztően szép – mondta halkan, én pedig hümmögtem, habár nem is a távolba meredtem, mint ő, hanem az ő arcát néztem mosolyogva. Számomra ő volt a leggyönyörűbb, mindennél és mindenkinél szebb. Mikor feleszmélt a bambulásból, feloldotta a telefonját és a kamerába lépett. A tájat kezdte fotózni, végül engem. Belevigyorogtam a kamerába, ami őt is vigyorgásra késztette. Ezután leengedte a kezeit, és láthattam amint az üzenetekbe lép. – Elküldtem Niallnek – mondta majd, lezárta a telefonját és rám nézett. – Szerinted mennyi időnk van még, mielőtt leszakad az ég?
- Fogalmam sincs babe – nevettem fel.
- Ez a hely még gyönyörűbb lehet télen – sóhajtott fel.
- Eljöjjünk télen is? – kérdeztem mosolyogva, mire szégyenlősen rám kapta a tekintetét, majd sután vállat vont.
- Hát… jó lenne – vallotta be.
- Rendben babe. Eljövünk majd megint. Tudsz síelni? Vagy snowboardozni?
- Szerinted egy Kaliforniából származó lány tud síelni, esetleg snowboardozni? – kuncogott fel.
- Hát, miért ne.
- Igazából télen mindig volt egy hét, amikor Aspenbe utaztunk és az ottani házunkban voltunk. De csakis szánkózni tudok – nevetett.
- Van Aspenben házatok? Hű. Ott még nem jártam.
- Majd egyszer elviszlek oda – mosolygott, én pedig bólintottam.
- Megbeszéltük.
- Te tudsz síelni? Vagy snowboardozni? – kérdezte.
- Nem – nevettem. – De ha télen eljövünk ide, beiratkozunk egy síkurzra, oké?
- Rendben – mosolygott.
- És akkor majd egyszerre megtanulunk síelni.
- Mhm, jól hangzik – hajolt le hozzám, majd a szám előtt pár centivel megállt és édesen vigyorgott. Felemeltem a fejemet, hogy ajkaink összetalálkozhassanak.

Sokat beszélgettünk és nevettünk még ezután, sőt fotókat is készítettünk, leginkább egymásról. Szívesen lettünk volna még kint még tovább, ám cseperegni kezdett az eső, így fogtuk magunkat és gyorsan a házba iszkoltunk. Észre se vettük mennyire elrepült az idő a fejünk fölött, már kilenc óra volt. Chanelel közösen letusoltunk és felavattuk a fürdő kabint, aztán pedig ahogy reggel ígértem, kicsit megcsapkodtam a fenekét az ágyban.

1 megjegyzés:

  1. lmao az az utolsó mondat megnevettetett. az igazság az, hogy nem tudom liamet elképzelni, hogy ennyit szexeljen való életben. :D amit itt chanelle leművelnek, több, mint amennyit én mozgok egy évbe. :'D ezek meg mi, két hónapja vannak együtt vagy mennyi agahahaha. :'D anyways, egy jó kis smut mindig jó. :3 bár még mindig arra várok, hogy visszamenjenek londonba aztán valamelyik srác rájuk nyisson lmfao. meg arra is várok, hogy végre leleplezzék őket bc kell valami dráma. :D mond, hogy nem sokára lesz dráma lol mert már jó lenne valami kis veszekedést olvasni. :3

    ♥xx

    VálaszTörlés