2016. május 28., szombat

[40. - Mindent elkövetek]

Hii babies,
mi van veletek mostanság lolz? Megcsappantak a számok ami a visszajelzéseket illeti.:( 
Um, a résszel kapcsolatban, Lanel, Lanel és Lanel. Mondtam, hogy mostanában CSAK Lanelre számíthattok.:D Remélem nem probléma.:3 Ok, remélem tetszeni fog a fejezet. Nem tudom mit mondhatnék még, így jó olvasást!:D♥ Xx



Chanel Adele Sangster

Mikor végre a felhők eltűntek előlünk, és megpillantottam a hegyet, hatalmas vigyor terült el az arcomon, noha még mindig frusztrált voltam, és alig vártam, hogy odaérjünk. Liam állandóan rám pillantgatott, a tekintetében láttam a vágyat irántam, ami jó érzéssel töltött el. Akartam őt én is nagyon, és mikor megláttam a város táblát, örömömben kis híján felkiáltottam. Liam elvigyorodott, mire én is elmosolyodtam, majd Liam telefonját szuggeráltam, ahonnan szorgalmasan jöttek az utasítások, merre menjen. És bár a környeztet kellett volna figyelnem, csak az kötött le, hogy öt perc múlva a célállomásnál vagyunk. Egyikünk sem szólt semmit, bár ha akartam volna, se tudtam volna. A szám kiszáradt, az alsó felem lüktetett, a combjaimat szorítottam és az ujjaimmal idegesen doboltam. Végül elvettem az egyik vizes üveget és kiittam belőle mindent. Ahogy haladtak el mellettünk a fák, egyre jobban kezdett erdősödni az egész, és azt hittem, hogy már a várost is rég elhagytuk. De valószínűleg nem így volt, hiszen utcatáblák voltak mindenütt felállítva, és a nyilak mutattak arra az irányba, amerre az utca van. Mint túra úton az útmutató táblák.
Házakat nem láttam, vagy nem voltak, vagy igen, csak eltakarva. Tényleg annyira erdőben volt az egész, hogy már –már tátott szájjal meredtem ki a szélvédőn. Mikor Liam vett egy éles kanyart balra megláttam magunk előtt egy gerenda házat nagy bejárati ajtóval, oldalt ablakokkal, a ház szélén kocsi beállóval. Liam lassan leparkolt oda, majd rám nézett.
- Wow – nyögtem ki.
- Megérkeztünk babe. Gyerünk! – szorította meg a térdem, majd kinyitotta az ajtót, kivette a telefonját a tartóból, és kiszállt. Nem haboztam, követtem példáját, és én is kiszálltam, majd becsaptam az ajtót. Addigra ő már kivette a táskáinkat, lezárta az autót és fellépett a verandára. Izgatottan követtem őt, majd megálltunk a bejárati ajtó előtt. Lerakta a táskákat és lehajolt a lábtörlőhöz, amely alól elő húzott egy kulcsot. Rám villantott egy dögös vigyort, én pedig kuncogva megfogtam a táskáinkat, amit aztán ő újra ki is vett a kezemből. Beléptünk a házba, ahol kellemes melegség csapott meg rögtön. Balra pillantva a konyhát, jobbra pedig a tágas nappalit, a hangulatos kandallóval, és pislákoló tűzzel lehetett látni. Azonnal levettem a kabátom és felakasztottam a fogasra. Liam felém fordult, majd magához rántott és megcsókolt.
Ujjaimmal a hajába szántottam és feltúrtam, míg ő a kezeivel szorította a derekam és még jobban magához préselt. Elkezdett hátrálni, engem pedig maga felé húzni, noha egyikünk sem tudta, hogy merre megyünk, hiszen még nem jártunk itt. Erre mikor ő is rájött, elszakadt tőlem, majd megfogta a kezemet, ujjainkat összekulcsolta és egy fa lépcső felé kezdett húzni. Az emeleten benyitottunk az első szobába, ami egy kis tároló lehetett, hiszen fém polcok voltak, megpakolva törülközővel és egyéb más dolgokkal. Liam sietősen visszacsukta az ajtót, majd benyitott a következőbe, ami megkönnyebbülésünkre egy ágyat is tartalmazott. Berántott, becsapta mögöttem az ajtót, aztán rögtön megcsókolt és ezzel egy időben vetkőztetni kezdett. Farmeremet kigombolta, lehúzta a sliccet, majd letolta addig a lábaimon, ameddig tudta. Aztán viszont elvált tőlem, és letérdelt elém, majd lassan lehúzta rólam. A levegőt kapkodva figyeltem mit művel, de ő most hirtelen ráérősre vette a figurát. Kiléptem a farmerből, ő pedig arrébb lökte, majd hatalmas tenyereit a combjaimra csúsztatta, aztán visszarántott magához. Orrát a középsőmnek nyomta és mélyet szippantott, az én szemeim pedig kicsit elkerekedtek és a gyomrom görcsbe rándult. Végül egy nedves, forró csókot nyomott rám bugyin keresztül, aztán állát neki döntötte és szexin felnézett rám. Hajába túrtam, ő pedig villám gyorsan felemelkedett és megcsókolt, eközben pedig az ágyra rakott. A lábaim felvoltak húzva, így ő könnyen a közé térdelhetett. Kezét arcomra csúsztatta és hevesen csókolt, majd eltávolította rólam a pulóvert is. Megbabonázva nézte a melleimet takaró fekete csipke melltartót, én pedig magamban örültem, hogy tetszem neki. Lassan kikapcsolta hátulról, majd azt is eldobta, miközben én még mindig a kezeimen támaszkodva ültem, ő pedig a lábaim között térdelt. Apró csókokkal haladt lentebb a testemen, majd mikor a hasam legaljára ért, nyalintott egyet ott, amitől egy türelmetlen nyöszörgés csúszott ki a számon.
Liam lassan lehámozta rólam a melltartómhoz illő bugyit, én pedig, amint meztelen voltam előtte, elengedtem a kezeimet és hátra huppantam a matracot fedő takaróra. Liam kezét az oldalamon a hónaljamtól kezdve a fenekemig végig húzta, ezzel libabőrt előcsalogatva a testemből. Mutató és középső ujjai fürgén a nőiességemhez cikáztak, majd Liamből is egy nyögés tört fel, mikor hozzám ért.
- Babe – nyögött fel, én pedig egyetértően nyöszörögtem. – Te tényleg átkozottul nedves vagy – mormogta, én pedig tovább nyekeregtem.
- Mondtam, hogy eláztam – nyögtem ki, ő pedig felmorgott.
- Enyém ez a bugyid örökre – mormogta, majd nyelvével lecsapott rám. Hangosan felnyögtem, majd a csípőmet rögtön felé billentettem, mire ő erős kezeivel lefogta azt épp annyira, hogy ne emelkedjen meg.
Nyelve csodákat művelt a középpontomon, körözött, majd megszívta a csiklómat, én pedig nyöszörögve élveztem és fogadtam kíméletlen csapásait, amit nekem szánt. Mikor már majdnem elélveztem, elhúzódott, én pedig csalódottan felnyögtem és durcásan néztem le rá.
- Sajnálom baby, de akarlak – jött fel hozzám, majd egy rövid csókot nyomott az ajkaimra és felállt. – Francba, lent maradt a táskába az óvszer. Mindjárt jövök babe – túrt a hajába, majd már el is tűnt, én pedig visszasüppedtem a párnába, és alig vártam, hogy visszatérjen. – Itt vagyok – jelent meg vigyorogva, majd rám mászott, megcsókolt, közben pedig felgörgette férfiasságára a gumit. – Mehet baby? – búgta a fülembe és forró csókot nyomott az arcomra, miközben ujjai a hajammal játszottak. Válaszul bólintottam, ő pedig még jobban a lábaim közé férkőzött, majd előrebillentette a csípőjét és teljese hossza máris bennem volt.
Mindkettőnkből egy jól eső nyögés szakadt ki, Liam pedig már vadul lökni is kezdett. Nem szégyelltem iszonyat hangos nyögéseimet, egyszerűen nem tudtam visszafogni magam és azt hiszem, Liamnek is tetszett, hogy a nevét kiáltoztam folyamatosan. Erősen ostromolt, és hajszolt a gyönyör felé, közben néha kisebb –nagyobb megszakításokkal egymás ajkait téptük. Keze a csípőmet szorította, míg az enyém levándorolt kerek fenekéhez, és azt markolászta. Elképesztő jó érzés volt, magamban tudni, érezni, a gyönyör pedig egyre csak épült bennem. Liamből is mély morgások törtek fel, ami még jobban megőrjített, és segített, hogy átlendüljek azon a bizonyos nagykapun. Mikor Liam kinyögte, hogy mindjárt, akkor már én is nagyon közel voltam, fogaimat erősen összeszorítottam, egészen addig, amíg meg nem csókolt. Egyik kezem a fenekén volt, míg a másikkal a karjába kapaszkodtam, végül egy utolsó, hatalmas lökés megadta mindkettőnknek, amire vágytunk. Hangosan omlott ez a csodálatos férfi a karjaimba, miközben elérte a csúcsot velem együtt. A hasam végig görcsben állt, a bőröm libabőrödzött, Liam hímtagja rángatózott bennem. Istenem, piszok jót szeretkeztünk!
Kis idő múlva lihegésből feleszmélve csókolt meg mosolyogva Liam, én pedig átöleltem szorosan a nyakát és el sem akartam engedni.
- Mhm, rögtön ágyba csábítottá – mormogta a számba, én pedig elvigyorodtam. – De már kezdek éhes lenni. Elmegyünk vacsorázni? – húzódott el tőlem, hogy a szemeimbe tudjon nézni, közben ujjaival az arcomat cirógatta.
- Ühüm, már én is az vagyok – mosolyogtam rá. – A városba megyünk? – kérdeztem kicsit izgatottan.
- Naná, baby – ült fel, majd lehajolt hozzám és egy ártatlan csókot nyomott a számra. Az alsó ajkamba haraptam, mikor elvált tőlem, ő pedig felmorgott. – Biztos, hogy éhes vagy? – kérdezte.
- Igen – kuncogtam és egy puszit nyomtam a szájára. Kimásztam alóla és az ágy szélére ültem. – Hova dobtad a bugyimat? – fordultam vissza hozzá, neki pedig egy szemtelen, de rohadt szexi vigyor kúszott az arcára.
- Mondtam, hogy az az enyém most már – vigyorgott.
- Te disznó – vágtam hozzá egy párnát, mire ő csak még jobban vigyorgott. – Akkor le kell mennem a táskámért – hajoltam le a pulóveremért.
- Majd én felhozom babe – húzta fel az alsóját.
- Na és a te az alsód miért nem lehet az enyém?
- El kell nyerned – vigyorgott.
- Oh, igen? – vontam fel a szemöldökömet.
- Igen – ment ki vigyorogva, én pedig megcsóváltam a fejemet, és vártam, hogy visszaérjen a táskámmal. Mikor ez megtörtént, lerakta elém, majd leguggolt és kicipzárazta.
- Hej, ez magán tulajdon! – akartam a táskám után kapni, de elrántotta előlem.
- Hm, nem nézhetek bele a táskádba?
- Ami azt illeti, nem!
- Na és miért nem? Talán nem láthatom a ruháidat? Vagy a fehérneműidet? Hm, ezt vedd fel – dobott az ölembe egy fehér csipkét.
- De a melltartóm fekete – nevettem, ő pedig mélyen a táskába túrt.
- Nem tök mindegy?
- Hé, te nem néznél kicsit nagyot, ha fehér melltartó és pink bugyi lenne rajtam?
- Van pink fehérneműd? – búgta, én pedig újból felnevettem. – Hát jó, akkor a bugyihoz tartozó melltartó is az enyém lesz – állt fel, majd megkerülte az ágyat és felvette a melltartómat a földről.
- Jól van Payne, nekem ne hisztizz majd, ha egy Batman –es zoknid nálam landol. Egy hozzá illő alsóval. Talán még pólóval is – gondolkoztam hangosan, ő pedig felhorkant.
- A Batman –es ereklyéimet soha az életben nem nyernéd el tőlem.
- Oh, dehogynem! – álltam fel és magamra húztam a bugyit, majd lehajoltam, hogy kivegyem a melltartót is a táskából. Egészen addig azt gondoltam, hogy Liam is öltözködik, amíg fel nem egyenesedtem és rá nem néztem. De mint kiderült, ő csak állt ott egy helyben, kezében a melltartómmal és bámult engem. – Azt hittem éhes vagy – vigyorogtam rá, majd felvettem a melltartóm, közben pedig direkt húztam az agyát. Elöl bekapcsoltam, majd hátra túrtam a hajamat és Liam elé mentem, de csak, hogy a farmeremet felvegyem. Belebújtam, majd vigyorogva megcsókoltam, miközben bekapcsoltam. – Na, nem öltözöl? – kérdeztem utána, ő pedig csak bólogatva válaszolt és a hajába túrt. A táskámba nyúltam, majd egy csíkos felsőt vettem ki, amibe belebújtam. A hasam kilátszódott belőle, ezért kivettem egy fehér kabátot hozzá, meg az egyik fekete farmeremet és az egyik pár csizmát, amit még a táskába passzíroztam. Lábaimra húztam, aztán kivettem a kis táskát, amiben a sminkes dolgok voltak és találomra egy ajtóhoz mentem, ami tippem szerint egy fürdő volt. Lottózhatnék is így.
A hatalmas fürdő álmélkodásra késztetett. Óriási ablak volt a fákra, a tóra és a hegyre nézve, ahogyan a hálószobában, sőt az egész házban – már amennyit még láttam belőle – is. A középső mosdókagylóhoz léptem és belenéztem a tükörben. A sminkem elkenődött, a hajam kócos volt, de úgy vigyorogtam a tükörképemre, mintha tényleg nyertem volna a lottón. Liam váltaná ezt ki belőlem?
Kifésültem a hajamat, majd lemostam sminklemosóval az elkenődött festéket és felraktam egy alap sminket.
- Tök feleslegesen csináltad, anélkül is gyönyörű vagy – állt mögém és a kezeit a derekamra fonta, majd állát a vállamra támasztotta. Elmosolyodtam és a fejemet az övének döntöttem, majd úgy vizsgáltam őt a tükörben. Szürke felső volt rajta, ami az izmos testére tapadt, így tökéletesen láttam izmainak a körvonalát.
- Nem mindenki így gondolja – válaszoltam a kijelentésére, ő pedig csak mosolyogva egy puszit nyomott az arcomra.
- Ne butáskodj. Gyönyörű vagy sminkkel és anélkül is. Elkészültél?
- Igen – fordultam felé az ölelésében, majd megcsókoltam. Miután elhúzódott tőlem kuncogva letöröltem a szájáról egy kis rúzst, ami az én szám által maradt ott. Ujjainkat összekulcsolta és kihúzott a fürdőből a villanyt leoltva. – Várj – mondtam neki és a táskámhoz masíroztam, majd elő szedtem belőle a rózsaszín polaroid kamerát. Vigyorogva felé fordultam, neki pedig felcsillantak a szemei és kinyújtotta egy kezét velem, amit megfogtam és vissza húzott magához.
- Remélem, van elég tekercsed hozzá – vigyorgott, majd leindultunk. Liam bezárta a házat, majd újra a kocsiba ültünk. Kitoltatott, majd elindultunk vissza a kis erdős úton. Közben fogtam a kamerát és lőttem róla egy képet, amin vigyorgott, de az útra figyelt. A kép lassan kicsúszott alól, én pedig mosolyogva megnéztem.
- Ez nagyon jó lett – mutattam neki, mire egy pillanatra ide nézett.
- Majd az étteremen megnézem jobban – mosolygott. Lőttem még egyet róla, amin nem mosolygott, és azt is a szélvédőre raktam a másikra.
- Ez is nagyon tetszik.
- Na, majd várj csak, mikor én fotózok – vigyorgott.
- Ah – forgattam meg a szemeimet, de közben vigyorogtam.
Kiértünk a kis erdős útról és már rendes aszfalton gurultunk gondolom a városközpont felé. Viszont mikor elhagytuk a várost kérdőn néztem Liamre aki csak rám mosolygott. Nem sokkal később az út szélén megpillantottam egy épületet, és ki is volt írva az étterem neve, így Liam indexelt és lefordult oda. Szintén kis erdős úton gurultunk a parkolóhoz. Mikor Liam leállította a motort, izgatottan szálltam ki az autóból. Liam mellé sétáltam, miközben ide és oda forgattam a fejemet. Kezdett sötétedni, füzérek világították meg az éttermet, belülről fény és zene áradt ki. Liam megfogta a kezem és összekulcsolta az ujjainkat, majd rám nézett, én pedig akaratlanul is felé fordítottam a fejemet, hogy tekintetünk találkozhasson.
Arcán elképesztően szép mosoly ült, ami meggyengített, a lábaim pedig maguktól remegni kezdtek. Ajkait egy rövid időre enyéimre nyomta, aztán pedig elindultunk a lépcsők felé, hogy minél hamarabb az étteremben ülhessünk.
A vendéglő belül ugyanolyan hangulatos volt, mint akárcsak kívülről. Minden asztalnál ültek, és már kezdtem elszomorodni, hogy lehet, mégsem tudunk itt vacsorázni, tekintve, hogy nincs hely, de akkor felbukkant egy pincér és kikísért minket a teraszra. Odakint meglepődésemre senki sem ült, és hamar mi is kettesben maradtunk. A mosoly letörölhetetlen volt az arcomról, ahogyan Liamnek is. Kihúzta a székem, én pedig helyet foglaltam, aztán leült velem szemben ő is.
- Tudod, szemtelenül könnyen sikerül levenned a lábamról.
- Oh, tényleg? – vonta fel a szemöldökét, majd már hozták is az itallapokat, így a beszélgetésünk egy kis időre a levegőben lógott. – Szóval, leveszlek a lábadról, hm? – szólalt meg vigyorogva Liam, amint újra egyedül voltunk.
- Hát, néha sikerül, és ezt most egy olyan alkalom.
- Nem akarom, hogy azon aggódj, felismernek –e, és ha igen, hányan látnak minket. Tudom, hogy van egy ilyen állandó gondolatod, mert látom az rajtad, az arcodon, de leginkább a szemeidben. Megértem, miért félsz tőle, szóval mindent elkövetek, hogy biztonságban legyél – mondta komolyan, nekem pedig egyszeriben kiszáradt a szám, és azt se tudtam, mit válaszoljak erre. Te jó ég, ha tudná, miért félek a lelepleződéstől.
Idióta, nem helyénvaló gondolataimat száműztem a fejemből, és hamar egy szégyellős mosoly kúszott az arcomra. Szavai nem csak elgondolkodtattak, de meg is melengették a szívemet. Azt akarja, hogy biztonságba legyek.
- Köszönöm – mindez volt, amint halkan tudtam mondani. Áthajoltam az asztalon és számat könnyen tapasztottam az övére. Csókja teljesen megnyugtatott, noha a szívem hevesen dobolt a mellkasomban tovább.
Liam megajándékozott azzal a lélegzetelállító mosolyával, majd kinyitotta az ital lapot, míg én újonnan elvesztem a csodálásában. Alsó ajkát beszívta, ami csak arra engedett következtetni, hogy élvezi, amit vele művelek, és azt is, amit ő velem. Mosolygásra késztetett minden cselekedete, és mikor felnézett a szemeimbe, ezzel tudtomra adva, hogy észrevette, hogy megbámulom, arcom enyhe pírba borult. Ajkai közül édes kuncogás csúszott ki, én pedig úgy döntöttem, hogy az itallapnak szentelem a figyelmem. Kinyitottam és a borokat kezdtem nézni, mikor leesett, hogy borozni biztos nem fogunk, hiszen Liamnek vezetnie kell.
- Khm, mit igyunk? – kérdeztem meg bizonytalanul és felpillantottam rá.
- Hát, én is szívesen fogyasztanék alkoholt, de akkor nem tudnánk hogyan vissza menni a házba, itt ragadni meg nem akarok, mivel itt nem hiszem, hogy bármilyen ruhadarabot is lehámozhatnék rólad – mondta és a szemeimbe nézett, én pedig az alsó ajkamba haraptam.
 - Nekem pedig el kell nyernem az alsó gatyádat.
- Igen – nevetett fel. – Szóval én kólát szeretnék. Te?
- Jeges tea jó lesz – csuktam be az itallapot és mosolyogva hátradőltem.
- Citromos, vagy barackos?
- Barackos – válaszoltam, ő pedig már intett is a pincérnek, aki ahogy ide ért, Liam a kezébe nyomta a két kis barna könyvet. Rendelt, majd ő is hátra dőlt és mosolyogva vizslatott.
- Szóval elakarod nyerni az alsómat? – vonta fel a szemöldökét, én pedig oldalra döntöttem a fejemet és megtámasztottam a kezemmel.
- Kivéve akkor, ha visszaadod a komplett fehérnemű szettet, amit elvettél tőlem.
- Ó, ne tégy már úgy, mintha annyira nagyon hiányozna az a bugyi és melltartó. Ezer másik van még, sőt, ha szeretnéd, veszek neked újakat – villantott egy szexi vigyort, én pedig tiltakozásul felnyögtem.
- Még csak azt kellene! Kösz nem, majd én kiválasztom magamnak, hogy milyen bugyit és melltartót szeretnék hordani!
- Most már csak azért is rendelni fogok pár dobozzal. Ne aggódj, jó az ízlésem – vigyorgott.
- Komolyan alsóneműkről beszélgetünk? – nevettem fel.
- Te kezdted – kacsintott. – Az alsómra pályázol.
- Hidd el nekem, hogy megfogom szerezni! – dőltem előre és kacéran rávigyorogtam, míg kihúztam a hátamat és melleimet előre düllesztettem, csak hogy legyen min legeltetnie a szemét. Liam barna szemei rögtön odaugrottak, ahova kellett, míg ajkai közül egy sóhaj csúszott ki.

1 megjegyzés:

  1. Oh my god
    Alright
    Okay
    ....
    MÉG IS MI VOLT AZ A KIS JELENET LIKE OLYAN KÖNNYEDÉN VETTÉK! SZEXELTEK AZTÁN ELMENTEK ENNI MEG INNI MINTHA MI SEM TÖRTÉNT VOLNA, ÉN MEG MÉG MINDIG TÁTOTT SZÁJJAL ÜLTEM MIKOR A RÉSZ VÉGÉRE ÉRTEM
    UGH
    LENNÉK SENEL HELYÉBE ._.
    Aztán mikor Lime elvette senel fehérneműjét lol, én engedtem volna neki, hogy vásároljon nekem. :'D Ha már elveszi, akkor pótolja is! ÉS SAME, ÉN IS BARACKOS TEÁT ISZOK. WELL, JEGES TEÁT. MÁSIKAT NEM IGAZÁN. CSAK MIKOR NAGGGGGGGGYOOOOOON HIDEG VAN LOL. AKKOR IS EPRESET. MAYBE MÁLNÁSAT.
    OKAY.
    BACK TO LANEL
    UUUUUGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH
    Remélem elkapja őket a vihar vagy valami lmao vagy a srácok visszahívják mert hogy valami történt idk
    JÖHETNE MÁR A KÖVI THOUGH

    ♥xx

    VálaszTörlés